Praktiker

  Este cel mai mare magazin de tip Do It Yourself din Romania care a inceput activitatea in anul 2002, cu un singur magazin. De atunci Praktiker Romania s-a dezvoltat intr-un ritm dinamic adaugand noi magazine in reteaua operata si marindu-si echipa tot mai mult. In prezent compania are 23 de magazine, fluxul clientiilor crescand la cateva milioane tendinta de crestere se mentine.
  Din anul 2006, Siba Betondesign este un partener pentru produsele de gradinarit.


Hornbach

  Reteaua de magazine Hornbach a intrat pe piata romaneasca in anul 2007, fiind unul din dintre cei mai mari jucatori pe piata Do It Yourself - bricolaj din Europa. In anul 2007, Hornbach deschide primul magazin de materiale de constructii si gradinarit in Romania, Bucuresti. In urmatorul an Hornbach intentioneaza deschiderea de noi centre in Romania.
  In anul 2008, Siba Betondesign, semneaza contractul de furnizor pentru produsele de gradinarit.


Siba International

  Siba International este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de beton din judetul Sibiu. Este o firma cu capital strain (100% german), investitia realizata plasandu-se pe piata in continua crestere. Siba International si Siba Betondesign fac parte din acelas grup german Ostsachsische Baugesellschaft mbH (pe scurt OBAG mbH).
  Siba International este furnizorul principal de materie prima pentru produsele noastre.